Podiumwagen incl. entertainment

Podiumwagen inclusief entertainment huren?... Wilt u ook een spetterende show van maar liefs vier uur zonder pauze met uitsluitend dampende hits of heerlijke meezingers door de beste bands, artiesten en dj's dat bij uitstek geschikt is om uw dorpsfeest, festival of welke bijzondere gelegenheid dan ook tot een onvergetelijk evenement te maken?

In samenwerking met gerenommeerde artiestenbureaus en boekingskantoren hebben wij een aantal grandioze thema-shows samengesteld die wij geheel compleet inclusief mobiel podium, professionele licht- en geluidstechniek, special effects en (pre-) productie voor u mogen verzorgen tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Het organiseren van een festival of evenement kost veel tijd en energie en wat is er nu gemakkelijker dan het complete pakket incl. podium, licht- en geluidstechniek en de bands, dj's en artiesten bij Podiumwagen.com te huren. Van pre-productie t/m de laatste muzikale klanken op het evenement... u heeft één vast contactpersoon voor al uw vragen of wensen.

Bekijk onderstaand de verschillende thema's voor de inhoud van de show en een overzicht van de bands / artiesten / dj's waar u binnen het thema uit kunt kiezen en maak vervolgens eenvoudig uw keuze voor uw eerstvolgende evenement of festival.

NL meezing Festival on Tour

Radio Continu Pleinfeest

Vouter dan Vaut on Toer

Schlager on Tour

Piano's on Tour

Evert Baptist Sjoo on Toer

DJ Roy on Tour

Tribute Show on Tour

80's and 90's on Tour

Jeroen Post on Tour 3.0

Apres Ski on Tour