Podiumwagen incl. entertainment huren

Bij Podiumwagen.com kunt u niet alleen een podiumwagen huren, maar ook een mobiel podium inclusief entertainment en de complete technische verzorging van uw evenement of festival.
Bent u op zoek naar een spetterende show van maar liefst vier uur, zonder pauze, met alleen maar dampende hits of heerlijke meezingers door de beste bands, artiesten en dj's?
Deze shows zijn perfect geschikt om van uw buurtfeest, dorpsfeest, festival of welke bijzondere gelegenheid dan ook een onvergetelijk evenement te maken.

In samenwerking met gerenommeerde artiestenbureaus en boekingskantoren hebben wij een aantal grandioze thema-shows samengesteld.
Deze shows worden volledig verzorgd, inclusief mobiel podium, professionele beeld-, licht- en geluidstechniek, special effects en (pre-) productie.
En dat alles natuurlijk tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Het organiseren van een festival of evenement vergt steeds meer van uw tijd en energie.
Daarom bieden wij het complete pakket aan, inclusief podium, beeld-, licht- en geluidstechniek, en de bands, dj's en artiesten. 
Van de pre-productie tot de laatste muzikale klanken op het evenement, u heeft altijd één vast contactpersoon voor al uw vragen en wensen.

Bekijk hieronder de verschillende thema's voor de inhoud van de show en een greep uit de beschikbare bands, artiesten en dj's binnen elk thema.
Maak vervolgens eenvoudig uw keuze voor uw volgende evenement of festival. Bij Podiumwagen.com zorgen we ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.
NL meezing Festival on Tour

NL meezing Festival on Tour

Vouter dan Vaut on Toer

Vouter dan Vaut on Toer

Schlager on Tour

Schlager on Tour

Piano's on Tour

Piano's on Tour

Evert Baptist Sjoo on Toer

Evert Baptist Sjoo on Toer

DJ Roy on Tour

DJ Roy on Tour

Tribute Show on Tour

Tribute Show on Tour

80's and 90's on Tour

80's and 90's on Tour

Apres Ski on Tour

Apres Ski on Tour