NL meezing Festival on Tour

Wat is er nu leuker dan een heel plein vol gezellige mensen die samen alle bekende Nederlandse hits van toen en nu heerlijk mee zingen met de artiesten op het podium.

Ons NL meezing Festival on Tour is daarom een perfecte show voor jong en oud, een feest der herkenning bij het horen van al die bekende en iets minder bekende hits van toen en nu.

Op ons impossante opblaasbare podium inclusief hoogwaardige geluidset, flitsende showverlichting, effecten en decor treden een aantal door u te kiezen Nederlands-talige artiesten voor u op die het publiek meenemen in de rijke muziek historie van Nederland, maar zeer zeker de hits van nu niet vergeten.

Tevens nemen wij een allround en zeer ervaren DJ mee die beschikt over nagenoeg alle Nederlandse hits die u maar kunt bedenken en heel blij wordt van de meest originele verzoekjes vanuit het publiek.

Is dit het gezellige programma dat u graag op uw evenement wilt hebben, neem dan contact met ons op voor een scherpe offerte van dit zeer complete pakket inclusief de artiesten van uw keuze.

Offerte aanvragen >
Jannes
Django Wagner
Dana Winner
Dennie Christian
Dre Hazes
Frans Duijts
A3aan Drost
Bonnie st Clair
Stef Ekkel
Henk Dissel
Hennie Wijmans
Frank en Mirella
Lucas en Gea
Havenzangers
Vader Abraham
Ronnie Ruysdael

NL meezing Festival on Tour

Specificaties:

Omschrijving show:
4 uur durende show met een aantal Nederlandse artiesten naar keuze en tussendoor bijpassende muziek gedraaid door onze professionele DJ.
 
Podium:
Opblaasbaar podium Large 8x6 mtr
 
Geluid:
Complete verzorging geluid van artiesten en DJ
Basis geluidset tot max 750 pax
Uitbreiding mogelijk tot max. 5000 pax
 
Licht:
Uitgebreid pakket showverlichting met o.a.:
Frontlicht, statisch licht, movingheads, blinders, strobes
 
Effecten:
Hazer, rookmachines en confetti shooters

Offerte aanvragen >