Piano's on Tour

De piano's on Tour is een showprogramma voor jong en oud, vele bekende hits uit de afgelopen decennia zullen door onze entertainers op piano vertolkt worden, maar ook de bekende hits van nu zullen niet vergeten worden. Natuurlijk komen de pianisten niet alleen, ze nemen natuurlijk een aantal andere fantastische muzikanten mee om van de show een ware happening te maken.

Interactie met het publiek is waar de entertainers goed in zijn, spelen wat het publiek wil horen en tevens mogen er ook een aantal personen uit het publiek hun zang kwaliteiten op het podium mogen laten horen.

Natuurlijk is een 4 uur durende non-stop show te lang voor deze muzikanten om de energie te geven waar het publiek recht op heeft. Daarom nemen wij ook een allround DJ mee die er voor zorgt dat het publiek geen moment hoeft stil te zitten met zijn energieke sets tussen de optredens van de band.

Dit alles vanaf ons opblaasbare podium inclusief een wervelende lichtshow met effecten en een hoogwaardige geluidset maken dit een show die je gezien en gehoord moet hebben.

Offerte aanvragen >
Piano's on Tour Show
Piano's en professionele muzikanten
Vanaf het podium
Boek snel! via podiumwagen.com

Piano's on Tour

Specificaties:

Omschrijving show:
4 uur durende show verzorgd door ras entertainers op piano ondersteund door de collega muzikanten en een allround DJ
 
Podium: 
Opblaasbaar podium Large 8x6 mtr
 
Geluid:
Complete verzorging van het geluid van de band en DJ
Basis geluidset tot max 750 pax
Uitbreiding mogelijk tot 5.000 pax
 
Licht:
Uitgebreid pakket showverlichting met o.a.:
Frontlicht, statisch licht, movingheads, blinders, strobes
 
Effecten:
Hazer, rookmachines en confetti shooters

Offerte aanvragen >