Contact

Neem nu contact met ons op voor het organiseren van een onvergetelijk evenement!

Bij Podiumwagen.com kijken we er met veel enthousiasme naar uit om van u te horen en u te ondersteunen bij de organisatie van uw volgende onvergetelijke evenement.
Of u nu interesse heeft in een geheel vrijblijvende offerte of deskundig advies nodig heeft over de optimale technische invulling van uw evenement, wij staan graag voor u klaar, zowel persoonlijk als via e-mail.

Het is heel eenvoudig om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail, gebruikmakend van de onderstaande contactgegevens. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om ons een bericht te sturen via het digitale contactformulier, waarin u alvast een beknopte omschrijving kunt geven van het project waarbij u graag van de facilitaire en technische ondersteuning van onze medewerkers gebruik wilt maken.

Binnen 24 uur neemt één van onze deskundige medewerkers telefonisch contact met u op om uw unieke project te bespreken en om samen met u nauwkeurig te bepalen op welke manier wij u facilitair kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw volgende festival, feest of evenement.

Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs, bent u natuurlijk van harte welkom op ons adres hieronder vermeld. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor u reserveren en u kunnen voorzien van een vers gezet kopje thee of koffie, verzoeken we u vriendelijk om vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak met één van onze adviseurs te maken.

Promotie-plaza
De Noesten 10A
9431 TC Westerbork

T.  0593 - 370 591
E.  info@podiumwagen.com

We kijken er enorm naar uit om met u samen te mogen werken en uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken voor u en de bezoekers van uw event of festival.
Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Laat ons uw plannen werkelijkheid maken en uw eerstvolgende evenement, festival of feest naar nieuwe hoogten tillen!