Podiumwagen huren?

Bij Podiumwagen.com bieden wij een zeer uitgebreid assortiment van diverse mobiele en opblaasbare podiumwagens aan voor allerlei soorten evenementen en festivals.
We begrijpen dat elk evenement uniek is, daarom hebben we een divers verhuurprogramma voor u samengesteld met verschillende modellen podia.
Hierdoor kunt u bij ons altijd de juiste podiumwagen huren dat perfect past bij uw specifieke evenement qua afmetingen en uitvoering, natuurlijk tegen een voordelig tarief.

Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het gekozen mobiele podium snel en efficiënt wordt opgebouwd op de door u gewenste datum, locatie en tijdstip.
Of u nu een festival, concert, optreden, dorpsfeest, wielerronde, hardloopwedstrijd, modeshow of promotie-actie organiseert, bij ons kunt u altijd het meest geschikte podium huren.
Wij zorgen ervoor dat u niets tekortkomt wanneer u bij ons uw podiumwagen huurt.

Naast de verhuur van de diverse uitvoeringen van het opblaaspodium en festivalpodium bieden wij ook de mogelijkheid om de complete techniek voor uw evenement, concert of festival te verzorgen.
Het complete pakket bestaande uit professioneel geluid, beeld, licht, special effects en videowalls verzorgen wij graag voor u.
Neem eens een kijkje in onze rubriek "Podiumwagen incl. licht en geluid" voor meer informatie.

Ten behoeve van het aanvragen van de vergunning voor uw evenement leveren wij een compleet technisch bouwboek van het gekozen podium cq podiumwagen, zodat u dit direct kunt toevoegen aan uw vergunningsaanvraag.

Om direct te zien welk model podiumwagen het beste past bij uw evenement, kunt u een keuze maken uit onderstaande modellen podiumwagens.
Daar vindt u afbeeldingen, beschrijvingen, technische specificaties en huurtarieven van de betreffende mobiele podiumwagens.
Podiumwagen opblaasbaar Small

Podiumwagen opblaasbaar Small

Podiumwagen opblaasbaar Medium

Podiumwagen opblaasbaar Medium

Podiumwagen opblaasbaar Large

Podiumwagen opblaasbaar Large

Podiumwagen Festival M-30

Podiumwagen Festival M-30

Podiumwagen Festival L-43

Podiumwagen Festival L-43

Podiumwagen Festival XL-61

Podiumwagen Festival XL-61