Podiumwagen huren?

Mobiel podium huren?... wij verhuren een uitgebreid programma aan uiteenlopende modellen mobiele en opblaasbare podiumwagens.  
Wij begrijpen als geen ander dat ieder evenement uniek is en ons verhuur programma bestaat dan ook uit diverse modellen podia zodat dat u bij ons voor ieder type evenement de juiste podiumwagen voordelig kunt huren.
Vanzelfsprekend bouwen wij het mobiele podium op iedere gewenste datum, locatie en tijdstip in zeer korte tijd voor u op.

Ongeacht het soort evenement dat u organiseert; festival, concert, optreden, dorpsfeest, wielerronde, hardloop wedstrijd, modeshow of promotie-actie...
Wij verhuren u altijd het meest geschikte mobiele podium voor uw evenement zodat het u aan niets ontbreekt als u bij ons uw podiumwagen huurt.

Voor de aanvraag van de vergunning leveren wij natuurlijk ook een compleet bouwboek van het gekozen podium aan, zodat u dit direct bij uw vergunningsaanvraag kunt voegen.

Wilt u dat wij naast het leveren van het mobiele podium ook de complete licht- en geluidstechniek voor uw evenement, concert of festival verzorgen?
Bekijk dan ook eens onze rubriek Podiumwagen incl. licht en geluid

Kies één van onderstaande modellen podiumwagens voor de afbeeldingen, beschrijving, technische specificaties en tarieven van het betreffende mobiele podium om direct te zien welk model podium u het beste voor uw evenement bij ons kunt huren.

Podiumwagen opblaasbaar Large

Podiumwagen opblaasbaar Medium

Podiumwagen XL-61

Podiumwagen L-43