Podiumwagen incl. licht en geluid huren

Bij Podiumwagen.com kunt u niet alleen een breed assortiment mobiele podia huren, maar ook een mobiel podium inclusief professioneel licht en geluid.
We beschikken over een uitgebreid assortiment van professionele beeld-, licht- en geluidsapparatuur en natuurlijk ervaren technici om uw evenement of festival technisch compleet in te vullen.
Of u nu een eenvoudige presentatie organiseert of een grootschalig festival met meerdere bands, artiesten en DJ's, wij staan graag voor u klaar op elke gewenste locatie in Nederland.

Wij maken alleen gebruik van betrouwbare A-merken licht- en geluidsapparatuur en onze technici hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van diverse evenementen, feesten en festivals. U kunt dus met een gerust hart de volledige technische productie aan ons overlaten voor een optimaal resultaat.

We begrijpen dat het organiseren van een evenement veel tijd en moeite kost.
Daarom bieden we de mogelijkheid om bij ons niet alleen een mobiel podium, maar ook de benodigde techniek in één keer te bestellen.
Met slechts één aanspreekpunt voor het podium en de techniek bespaart u tijd en kunt u zich meer richten op de organisatie, zonder u zorgen te hoeven maken over de facilitaire zaken.

Naast het huren van een mobiel podium inclusief professionele techniek, kunt u bij ons ook aanvullende diensten boeken, zoals complete thema shows, DJ's of tributeshows.

Kies een van de zorgvuldig samengestelde pakketten hieronder en ontdek hoe eenvoudig het is om uw volgende evenement door ons te laten verzorgen.
Met een opvallende podiumwagen inclusief de benodigde licht- en geluidstechniek wordt uw evenement gegarandeerd een succes. 
Klik op een pakket voor meer informatie.
Presentatie

Presentatie

Compleet festival

Compleet festival

Dj's en tape-acts

Dj's en tape-acts

Sport

Sport

Modeshow

Modeshow

Koren

Koren