Podiumwagen incl. licht en geluid

Podium inclusief licht en geluid huren?... naast de losse verhuur van een breed assortiment mobiele podia beschikken wij ook over een uitgebreid programma aan professionele licht- en geluidsapparatuur en enthousiaste en ervaren technici voor de complete technische invulling van uw evenement of festival.
Van eenvoudige presentatie t/m complete festivals met meerdere bands, artiesten en DJ's, wij verzorgen het graag en goed voor u op iedere gewenste locatie in Nederland!

Wij maken uitsluitend gebruik van betrouwbare A-merken licht- en geluidsapparatuur, onze technici hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van de meest uiteenlopende evenementen, feesten en festivals zodat u de gehele technische productie met een gerust hart aan ons over kunt laten voor een optimaal resultaat.

Het organiseren van een evenement kost u veel tijd en wat is er dan eenvoudiger dan uw podium inclusief benodigde techniek compleet bij ons te bestellen.
Slechts één aanspreekpunt voor podium en techniek maken dat u meer tijd overhoudt voor de organsatie en zich niet druk hoeft te maken over de facilitaire zaken.

Naast het huren van een mobiel podium inclusief professionele techniek kunt u aanvullend ook complete thema shows, DJ's of tributeshows bij ons boeken,
zie hiervoor de rubriek Podiumwagen incl. entertainment

Klik op één van onderstaande zorgvuldig samengestelde paketten en ontdek hoe eenvoudig het is om uw eerstvolgende evenement compleet door ons te laten verzorgen middels een opvallende podiumwagen inclusief de benodigde licht- en geluidstechniek.

Presentatie

Bands, dj's en tape-acts

Dj's en tape-acts

Sport

Modeshow

Koren