Koren

Speciaal voor concerten van koren of zanggroepen in de open lucht hebben wij het complete korenpakket samengesteld. Het pakket voor koren bestaat uit ons opblaasbare mobiele podium Large welke ruimte biedt aan een koor bezetting van ca. 25 personen.

Het opvallende opblaasbare podium wordt aan de voorzijde uitgelicht met een krachtige frontlicht set voor optimale zichtbaarheid van het koor en ter decoratie voorzien van een set led spots die van de complete binnenzijde van het podium een subtiel gekleurd plaatje maken.

Standaard is in een professionele geluidset voorzien tot 750 personen publiek dat de zang en eventuele begeleidende instrumenten optimaal versterkt. Van beheerst laag tot sprankelend hoog wordt strak weergegeven zodat de definitie en spraakverstaanbaarheid van het koor optimaal is.

Alle hiervoor benodigde richtmicrofoons, statieven, instrument microfoons en overige benodigde apparatuur is hiervoor aanwezig en onze ervaren geluidstechnicus zal de koren en zanggroepen van begin tot het einde begeleiden bij het optreden.

Indien u meer dan 750 bezoekers verwacht op uw evenement kunt u één van de geluidsupgrades mee bestellen waarmee u over een hoogwaardige geluidsversterking tot maar liefst 5.000 personenen publiek beschikt.

Offerte aanvragen >
huur nu een podiumwagen met licht en geluid
Complete licht en geluidshow huurt u bij ons
groot podium inclusief licht en geluid huren
bij ons kunt u terecht voor podia, licht en geluid

Koren

Specificaties

 
Omschrijving inzet:  
Toepassing:  Optreden koren
Duur inzet:  4 uur aaneengesloten
   
Podium:   
Model:  Opblaasbaar podium Large
   
Geluid:   
Regie: 48-kanaals digitaal
Microfoons: Richt mic's incl. statieven
  Instrument microfoons
  2x draadloze mic
Monitoring: 2x floor monitor
Afspeel apparatuur: cd, sd, usb, md, cf
Geluidset: basis tot 750 pax
  Uitbreidbaar tot 5.000 pax
   
Licht:  
Frontlicht 6x led fresnel
Tegenlicht: 12x high power led
   
Crew:  
Op- en afbouw crew  
Geluidtechnicus   

Offerte aanvragen >