Over ons

Podiumwagen.com is een website van JRE Trading bv, dat handelt onder de naam Promotie-plaza en sinds 2001 gevestigd is in Westerbork, Drenthe.
Via deze website bieden wij u een duidelijk overzicht van onze diverse mobiele podiumwagens en de bijbehorende diensten qua licht, beeld, geluid, special fx en entertainment die wij aanbieden om uw evenement of festival tot een succes te maken.

Met onze jarenlange ervaring in het faciliteren van uiteenlopende evenementen weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een feest, festival of evenement.
Hierdoor zijn wij een uitstekende gesprekspartner als u zelf een evenement gaat organiseren en behoefte heeft aan een mobiel podium inclusief alle technische faciliteiten.

Bij Podiumwagen.com denken wij graag met u mee en begrijpen we precies waar u naar op zoek bent.
Wilt u nu een podium huren voor een muziekoptreden, een presentatie of een ander evenement, wij hebben de juiste oplossing voor u.
Onze mobiele podiumwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Daarnaast bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder geluidsinstallatie, verlichting, decoratie en technische ondersteuning, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

Bij Podiumwagen.com streven we ernaar om aan al uw wensen en eisen te voldoen en uw evenement tot een groot succes te maken.
Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen bij het realiseren van uw ideeën en het creëren van een buitengewoon evenement.

Onze gegevens:

Promotie-plaza
De Noesten 10A
9431 TC Westerbork

T.       0593 - 370 591
F.       0593 - 333 055

E.       info@promotie-plaza.nl
W.      www.promotie-plaza.nl 

KvK:   04063407 KvK Noord-Nederland
Btw:   NL8093.07.881.B.01

IBAN: NL93 RABO 0369476328

Onze andere websites:  promotie-plaza.nl    promotie-actie.nl   truss-beursstand.nl