Referenties

Bij Podiumwagen.com hebben we al vele indrukwekkende projecten gerealiseerd met onze mobiele podiumwagens, voor een breed scala aan opdrachtgevers en op diverse locaties door heel Nederland.
Onze mobiele podia zijn te vinden op allerlei soorten evenementen, zoals wielerrondes, hardloopwedstrijden, verkiezingen, festivals, dorpsfeesten, promotieacties, modeshows, presentaties, missverkiezingen, huldigingen, pleinfeesten, Sinterklaasintochten en nog veel meer.

Om u een goed beeld te geven van de eindeloze mogelijkheden die wij bieden, hebben we een selectie gemaakt uit de vele projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.
Klik op een van de onderstaande projecten om de bijbehorende fotoreportage te bekijken en inspiratie op te doen voor uw volgende evenement.

Bij Podiumwagen.com streven we er altijd naar om uw evenement tot een groot succes te maken. Met onze ervaring en expertise helpen wij u bij het creëren van de perfecte setting voor uw specifieke evenement.
Of het nu gaat om een grootschalig festival of een intiem dorpsfeest, wij hebben de juiste podiumwagen met bijbehorende techniek voor elke gelegenheid.

Bekijk de foto's van een aantal door ons gerealiseerde projecten en zie hoe onze podiumwagens hebben bijgedragen aan de sfeer en uitstraling van verschillende evenementen.
Laat u inspireren en neem contact met ons op om uw volgende evenement tot leven te brengen met een podium naar keus inclusief beeld-, licht- en geluidstechniek van Podiumwagen.com.