Bevrijdingsfestival Emmen

Voor de uitbater van café de Zwetser uit Emmen hebben we op de grote parkeerplaats de Vreding het grote Bevrijdingsfestival Emmen technisch mogen faciliteren. Dit om samen met de inwoners uitgebreid de bevrijding van Nederland te vieren onder het genot van een hapje, drankje en natuurlijk lekkere muzikale klanken.

Het normaal nogal saaie parkeerterrein bij het gemeentehuis van Emmen hebben we omgetoverd in een echt festival terrein met in het stralende middelpunt het grootste mobiele podium uit ons assortiment, de XL-61.
Dit toch al niet kleine podium hebben we verbreed met line-array adapters voor montage van ons grote geluidsysteem en het inhangen van kleurige banners.
Daarnaast hebben we aan weerszijden een groot daglichtledscherm geplaatst welke werd geflankeerd door twee forse truss towers met wederom kleurrijke banners.
Hiermee ontstond een frontbreedte van de complete setup van maar liefst 25 mtr.

De ruim 5000 voornamelijk jonge bezoekers van het festival konden genieten van geweldige optredens van bekende en iets minder bekende DJ's en artiesten zoals: Jody Bernal, Poke, Rugged, Snelle, MC Shockwave, MrMIX, Gidion Mitchel King, D-Brax, Tyl3r en Chris Deluxe.

Om deze optredens optimaal tot hun recht te laten komen hebben we flink uitgepakt met een ruim bemeten line-array geluidset met cardoide subs, spectaculaire lichtshow met een groot aantal movingheads, spot, beam en wash, 4 op afstand bedienbare camera's met regie en vertoning op de grote ledschermen. Met als klap op de vuurpijl diverse special effects zoals Co2 jets, MagicFX Stadiumshot confetti kanonnen en sparkulars.

Terug naar overzicht