Radio Continu Gouden Pijl

Ook dit jaar waren wij verantwoordelijk voor de Radio Continu on Tour Show tijdens de Gouden Pijl in Emmen. Op het Raadhuisplein voor Wildlands hebben we een compleet podium inclusief, licht-, geluids- en videoproductie verzorgd. Met daar bij een livestream voor Radio Continu.

Onze grootste podiumwagen, de XL-61, was uitgerust met line-array adapters om de line-array speakers op te hangen. Daarnaast hebben we de speakerdoeken hieraan bevestigd, waardoor het podium nog indrukwekkender oogde. We hebben ook rigging op het podium gemonteerd om de full color achterdoeken van Radio Continu op te hangen, evenals een spectaculaire lichtshow met beam-, spot- en wash-movingheads, blinders, strobes en krachtige LED-armaturen.

Aan beide zijden van het podium hebben we een daglicht LED-videowall van meer dan 7 m² geplaatst, waarop camerabeelden en sponsorlogo's konden worden weergegeven. Daarnaast zijn er twee truss towers geplaatst met extra full color doeken van Radio Continu. Aan de voorkant van het podium hebben we een ruime catwalk van maar liefst 12 meter geplaatst, inclusief een afrok, zodat de artiesten dicht bij het publiek konden komen.

Op het podium van de Radio Continu on Tour show waren dit jaar verschillende artiesten te bewonderen; Frank Verkooyen, Helemaal Hollands, Henk Dissel, Die Cappuccinos, Wesly Bronkhorst, Henk Damen, Marlous Oosting, Wimmie Bouma, Doenja Plugers, Danny Froger, Lytse Hille, DIKDAKKERS, Voice of The Classics, Evert Wolters Music, Johnny Bolk Entertainment, Django Wagner, Chris De Roo, Stevan Bloema, Belle Perez, Tommy Lips, Roy Donders, Melissa Smilda, Jan Keizer & Anny Schilder, Silvia Swart, Wesley Klein & Monique Smit, Jaman Zanger, Wielders Alex, Bob Offenberg en Annet Nikamp.

Met de Radio Continu on Tour Show hebben we weer een geweldige show neer mogen zetten met talloze artiesten die het publiek hebben laten genieten van een fantastische muzikale ervaring tijdens de Gouden Pijl in Emmen.
De Dikdakkers op het podium tijdens Radio Continu Gouden Pijl 2018
Radio Continu Gouden Pijl Emmen Wildlands
De Dikdakkers live op het podium met Radio Continu Gouden Pijl 2018
Radio Continu Roadshow in Emmen

Terug naar overzicht