Bork veur Bork

Dit jaar vindt alweer voor de derde keer op rij het grootste gratis toegankelijke muziekfestival, Bork veur Bork, plaats in het levindige Westerbork.
Het festival biedt amateur muzikanten en vocalisten een unieke kans om hun muzikale talenten te tonen op een podium dat festivalwaardig is.
Het is een fantastische gelegenheid voor de inwoners van Westerbork en omgeving om te genieten van muziek van lokale artiesten en kennis te maken met onverwacht talent.

Na maandenlang oefenen in intieme setting is het eindelijk zover: de muzikanten en vocalisten betreden het mobiele podium om hun ingestudeerde nummers ten gehore te brengen voor het talrijke publiek dat op dit evenement afkomt.
Voor sommige deelnemers is dit de allereerste keer dat ze voor een echt publiek optreden, terwijl anderen al enige ervaring hebben met optredens voor grotere groepen.

Het parkeerterrein van zalencentrum Meursinge in Westerbork is omgetoverd tot een gezellig festivalterrein. Hier staat ons mobiele opblaaspodium, voorzien van professioneel geluid en spectaculaire showverlichting, klaar om een aantrekkelijke en meeslepende show neer te zetten.

Terwijl de bezoekers genieten van een hapje en een drankje, worden ze verrast door de onverwachtse muzikale prestaties van de deelnemers.
Het applaus dat volgt na elk optreden is een beloning voor hun inzet en talent.

Bork veur Bork is niet alleen een muzikaal feest, maar ook een gelegenheid om samen te komen en de lokale gemeenschap te versterken.
Het festival brengt mensen van alle leeftijden en achtergronden bij elkaar en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

We kijken ernaar uit om opnieuw een geweldig festival te organiseren en te genieten van de geweldige muzikale prestaties die Westerbork en omstreken te bieden hebben.
Een keur aan artiesten op het podium tijdens Bork veur Bork 2017
De band Local tijdens Bork veur Bork 2017
Optreden van Local tijdens Bork veur Bork 2017
The Band-Its met gastoptreden van Arno van der Klippe

Terug naar overzicht