Koningsnacht Emmen

In opdracht van de uitbater van café de Zwetser in Emmen hebben we op de Vreding in Emmen een groot Koningsnacht en Koningsdag festival technisch mogen verzorgen. Dit om samen met de inwoners van Emmen en omstreken uitgebreid de verjaardag van onze Koning Willem-Alexander te vieren onder het genot van een hapje, oranje drankje en lekkere beats van de beste dj's en artiesten.

Het parkeerterrein bij het gemeentehuis van Emmen hebben we omgetoverd tot een echt festival terrein met in het stralende middelpunt het grootste festival podium uit ons assortiment, de XL-61.
Dit toch al niet kleine podium hebben we verbreed met line-array adapters voor montage van ons grote geluidsysteem en het inhangen van kleurige banners.
Daarnaast hebben we aan weerszijden een groot daglicht led videowall geplaatst welke werd geflankeerd door twee forse truss towers met daarin ook weer kleurrijke banners.

De meer dan 5000 bezoekers konden genieten van geweldige optredens van bekende DJ's en artiesten zoals:
Chivv, Tony Junior, Caza, Dekker, Gidion, Duguneh, Mr.mix, Cenoia, Mc Shockwave.

Om deze optredens optimaal tot hun recht te laten komen hebben we stevig uitgepakt met een forse line-array geluidset met cardoïde subs, indrukwekkende lichtshow met diverse movingheads spot, beam en wash, 4 op afstand bedienbare camera's met regie en vertoning op de ledschermen en diverse special effects zoals Co2 jets, MagicFX Stadiumshot confetti kanonnen en sparkulars.

Voor de DJ's hebben we een uitgebreide DJ booth geplaatst met daarop de benodigde apparatuur;
Pioneer DJM 900nxs2 mixer, 4x Pioneer CDJ2000nxs2 en geflankeerd door ruim bemeten monitoring bestaande uit een 18" subspeaker met daarop een flinke topspeaker.

Terug naar overzicht