Bork veur Bork

Bork veur Bork, een jaarlijks muziekfestival in Westerbork, biedt lokale amateurmuzikanten en vocalisten de gelegenheid om hun talenten aan een groot publiek te tonen.
Het muziek festival vindt plaats op het ruime parkeerterrein van Restaurant de Turfsteker dat omgetoverd word tot een waar festivalterrein. Een evenement dat alom bekend staat om zijn unieke karakter.

Met als doel het stimuleren van lokale muzikale talenten, wordt dit bijzondere evenement dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd. Samen met diverse lokale talenten werken we aan de organisatie en realisatie van een onvergetelijke muzikale ervaring in Westerbork.

Op ons opblaasbare podium krijgen de deelnemers de kans om hun muzikale en vocale kunsten te tonen aan een enthousiast publiek van meer dan 1200 bezoekers.
Om de talenten een ware sterrenbeleving te geven, hebben we gezorgd voor een professioneel geluidssysteem en natuurlijk een aantrekkelijke lichtshow.

Bork veur Bork is een plaatselijk initiatief waar opkomend talent de kans krijgt om op te treden op een echt podium. Voor velen is dit een unieke ervaring, omdat ze normaal gesproken optreden in kleinere settingen of zelfs nog nooit voor publiek hebben gestaan.
Het festival biedt hen de mogelijkheid om zichzelf te laten zien en horen aan een groot publiek, tegelijkertijd kunnen de bezoekers genieten van een uiterst gevarieerd aanbod aan genres tijdens de muzikale optredens.

Het succes van Bork veur Bork is met name te danken aan de betrokkenheid van de lokale gemeenschap en de passie voor muziek van de deelnemers.
Het festival is na al die jaren uitgegroeid tot een belangrijk evenement in de regio en draagt zijn steentje bij aan het bloeiende muzikale en culturele landschap van Westerbork.

Terug naar overzicht