Opening Bauhaus Twente

Met veel enthousiasme heeft podiumwagen.com meegewerkt aan de opening van alweer de tweede vestiging van Bauhaus in Hengelo na het succesvolle debuut in Groningen. Deze nieuwe Bauhaus-locatie belichaamt het unieke concept van een veelzijdig bouwcentrum met een indrukwekkende oppervlakte van 20.000 m2, waar klanten kunnen genieten van een uitgebreid assortiment, praktische diensten en de laagsteprijsgarantie.

Net zoals in Groningen kon je in de weken voorafgaand aan de opening felgekleurde kruiwagens zien opduiken in Hengelo en omgeving. Daarnaast trof je de enthousiaste promotiedames van Bauhaus aan op verschillende locaties, altijd vergezeld met die opvallende kruiwagens.

In samenwerking met de van tv bekende presentator Ben Brand organiseerde Bauhaus een ludieke kruiwagenactie om de opening van hun tweede bouwcentrum groots te vieren. Iedereen die vóór 7:00 uur 's ochtends met een kruiwagen verscheen op het parkeerterrein van Bauhaus Hengelo maakte kans op een van de twintig waardebonnen ter waarde van €1000,-. Tijdens het daaropvolgende uur werden er vanaf het ruime mobiele podium, dat volledig was aangekleed met Bauhaus-elementen, diverse spelletjes gespeeld onder begeleiding van presentator Ben Brand, waarbij het publiek de kans kreeg één van deze waardebonnen te winnen.

Om de opening van dit unieke bouwcentrum tot een groot succes te maken, hebben wij op het ruime parkeerterrein van Bauhaus een indrukwekkend mobiel podium geplaatst, compleet met fleurige aankleding en natuurlijk een professionele geluidsinstallatie. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van deze bijzondere gebeurtenis voor zowel Bauhaus als Hengelo.

De opening van de Bauhaus-vestiging in Hengelo was een dag vol feestelijkheden, enthousiasme en verrassingen. Bij podiumwagen.com zijn we verheugd om Bauhaus te mogen  ondersteunen in hun missie om hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden aan bouwprofessionals en doe-het-zelvers, niet alleen in Groningen maar nu ook vanuit Hengelo.
Ben Brand op de podiumtrailer bij opening Bauhaus Twente in Hengelo
Opbouw podiumtrailer voor opening Bauhaus in Hengelo
Opening Bauhaus Twente vanaf de podiumtrailer
Veel publiek bij opening Bauhaus Twente voor de podiumtrailer

Terug naar overzicht