Survivalrun Westerbork

Een survivalrun onderscheidt zich van een modderloop of een obstakelrun. Het is over het algemeen veel intensiever en je moet bijvoorbeeld alle hindernissen voltooien. Om deel te nemen en de run succesvol te volbrengen, moet je redelijk goed getraind zijn. Als je daarin slaagt, is de voldoening enorm.

Dit jaar vond de jaarlijkse survivalrun plaats in Westerbork (Drenthe) onder zeer winterse omstandigheden. Ondanks de barre kou en de kunstmatige hindernissen trotseerden meer dan 1500 deelnemers de uitdaging. De start van de run vond plaats vanaf ons opblaasbare podium 'Large', dat we in opdracht van RTV Drenthe samen met verschillende andere promotiematerialen mochten plaatsen.

Het is een evenement dat veel moed en doorzettingsvermogen vergt. De deelnemers worden geconfronteerd met uitdagende fysieke en mentale obstakels, waar ze zich doorheen moeten worstelen. Alleen degenen die goed getraind en voorbereid zijn, kunnen deze uitdaging succesvol aangaan.

Het parcours is zorgvuldig ontworpen met diverse kunstmatige hindernissen die de deelnemers testen op kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid. De survivalrun biedt een unieke ervaring waarbij je jezelf kunt overtreffen en je grenzen kunt verleggen.

Het plaatsen van het opblaasbare podium 'Large' op het startpunt van de survivalrun draagt bij aan de opwinding en de feestelijke sfeer van het evenement. Het biedt een centraal punt waar deelnemers kunnen samenkomen, aangemoedigd kunnen worden door het publiek en hun prestaties kunnen vieren.

De survivalrun in Westerbork is een bijzonder evenement dat jaarlijks steeds meer deelnemers aantrekt. Het test de moed en vastberadenheid van de deelnemers en zorgt voor een onvergetelijke ervaring in de prachtige omgeving van Drenthe.

Podiumwagen opblaasbaar Large >
Deelnemers Survivalrun starten vanaf de opblaasbare podiumwagen Large
Verschillende opstakels
De Large mobiele podiumwagen in de sneeuw
Nog meer obstakels

Terug naar overzicht