Nacht van Bork

Voor het jaarlijkse muziek festival in Westerbork "Nacht van Bork" hebben wij evenals afgelopen edities weer flink uit mogen pakken met een attractief en goedgevuld podium.
Door een avondvullend programma met dit jaar Legends The Band en DJ Cober is de Nacht van Bork het evenement waar jaarlijks heel Westerbork en omstreken uit zijn dak gaat inmiddels niet weg te denken uit de evenementen agenda van het dorp. 

Voor dit jaarlijkse evenement hebben we ons grootste model festival podiumwagen XL-61 opgesteld, uitgerust met line-array adapters om ons professinele AD-Systems geluidssysteem van 12 line-array luidsprekers op te hangen voor een optimale dekking van het geluid over het gehele festival terrein.
Om ervoor te zorgen dat het stevige basgeluid geen overlast veroorzaakte voor de bewoners in de buurt van het festivalterrein, hebben we 5 clusters van cardoïde subwoofers voor het podium geplaatst waarmee ook de lage tonen keurig binnen de geluidsnormen bleven binnen en buiten het festivalterrein.

Om een indrukwekkende lichtshow te kunnen realiseren, hebben we extra truss beams met handtakels in het dak van het podium gemonteerd.
Hieraan hebben we een groot aantal beam, spot en wash movingheads, blinders, strobes en statische LED-armaturen opgehangen waarmee het podium werd voorzien van een spectaculaire lichtshow natuurlijk ondersteund door onze haze machines voor oogverblindende effecten.

Dit alles maakte dat de ruim 2000 bezoekers konden genieten van een spetterende show van de Legends waar nog lang over nagepraat zal worden en iedereen uit laat kijken naar de editie van 2024.
Close-up gitarist van Legends The Band
Legends The Band met het publiek
Legends the band op ons grootste podium

Terug naar overzicht