Pekelder Hitzzz!

Sinds de start van het nieuwe commerciele radiostation Hitzzz! - Da’s radio bijna 2 jaar geleden verzorgen wij de techniek van de diverse evenementen op locatie.
Diverse Drive-in-shows hebben we al mogen verzorgen waarbij enkele opgeluisterd werden met optredens van live artiesten.

Vanuit het uitzendgebied van het radiostation kwam steeds vaker de vraag naar een complete avondvullende show met artiesten die regelmatig voorbijkomen op de radio.
Hiermee was het nieuwe concept van Hitzzz! geboren en hebben we de eerste show mogen realiseren in Oude Pekele onder de noemer van "Pekelder Hitzzz".

De grote sporthal van Oude Pekela was het toneel van deze eerste grote show en hier hebben we een compleet festival setting gerealiseerd.
Een ruim podium voorzien van een truss carré waar we kleurrijke lichtshow in gemonteerd kon worden.
Om iedereen optoimaal te laten genieten van de optredens hebben we een ruime geluidset geplaatst bestaande uit een line-array systeem van AD-Systems met voldoende subspeakers voor een optimale dekking van de zaal.
Voor de aankleding hebben we ook diverse beeldschermen geplaatst voor het afbeelden van de sponsor logo's.

Met een line-up van diverse artiesten zoals Lady Roos, Rene Becker, Evert Baptist, Lucas & Gea, The Moonlights, Burdy en the Evening Stars was er voor een ieder van de ruim 1000 bezoekers aan deze eerste show wel iets bij om luidkeels mee te zingen.

Wil je de Hitzzz! show ook op jouw evenement dan verzorgen wij dat i.s.m. Hitzzz! - Da's Radio graag voor jou. Neem hiervoor contact op en samen maken we een mooi programma en voorzien dit van professioneel beeld, licht en geluid.
Het decor voor de Hitzzz Drive-in show
Lichtshow tijdens de Hitzzz Drive-in show
Een goedgevulde zaal tijdens de Hitzzz Drive-in show

Terug naar overzicht