Bauhaus Groningen

We kijken met gepaste trots terug op een bijzonder moment: de spectaculaire opening van de allereerste Bauhaus-vestiging in Nederland in Groningen op vrijdag 4 september 2015.
Deze nieuwe Bauhaus-locatie is een uniek concept in ons land, een veelzijdig bouwcentrum van maar liefst 20.000 m2 met een uitgebreid assortiment, praktische diensten en de laagsteprijsgarantie.

In de weken voorafgaand aan de opening kon je overal in Groningen en de wijde omgeving fel gekleurde kruiwagens zien verschijnen. Ook waren de promotiedames van Bauhaus op verschillende locaties in Groningen en omstreken te vinden, vergezeld van diezelfde opvallend fel gekleurde kruiwagens.

Samen met de bekende presentator Ben Brand organiseerde Bauhaus een ludieke kruiwagenactie om de opening van hun reusachtige bouwcentrum te vieren.
Iedereen die voor 7:00 uur 's ochtends met een kruiwagen op het parkeerterrein van Bauhaus Groningen verscheen, maakte kans op een van de twintig waardebonnen ter waarde van €1000,-. Gedurende het daaropvolgende uur werden er vanaf de ruime podiumtrailer, volledig aangekleed met Bauhaus-elementen, verschillende spelletjes gespeeld door presentator Ben Brand met het publiek om één van deze waardebonnen te winnen.

Om deze unieke actie tot een succes te maken, heeft podiumwagen.com Bauhaus voorzien van een groot mobiel podium, inclusief full color aankleding en een professionele geluidsinstallatie. We zijn er trots op dat we hebben mogen bijdragen aan het welslagen van deze bijzondere gebeurtenis voor Bauhaus en Groningen.

De opening van de Bauhaus-vestiging in Groningen was een mijlpaal voor zowel Bauhaus als de bouwsector in Nederland. Het was een feestelijke dag vol enthousiasme, verrassingen en hele mooie prijzen. Podiumwagen.com is verheugd om Bauhaus te ondersteunen bij hun missie om ook vanuit Groningen hoogwaardige producten en uitstekende service aan te bieden aan bouwprofessionals en doe-het-zelvers in Nederland.
Bauhaus evenement
Presentatie Bauhaus op de podiumtrailer
Prijsuitreiking Bauhaus op trailer
Gezellige drukte opkomst Bauhaus

Terug naar overzicht