Actie Stoomboot

Podiumwagen.com presenteert met trots Actie Stoomboot, een geweldig initiatief dat werd georganiseerd door de Rotary en de Harley Davidson motorclub uit Groningen.
Deze bijzondere actie, ook wel bekend als de Toy Run, is een jaarlijks terugkerend evenement met een hartverwarmende missie.

Op de bruisende Grote Markt in Groningen vond een spectaculair muzikaal programma plaats, verzorgd door niemand minder dan Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten.
Vanaf onze podiumtrailer werden de melodieuze klanken ten gehore gebracht, ter vermaak van de vele toeschouwers die het plein vulden.
De sfeer was magisch en feestelijk, een ware traktatie voor jong en oud.

Na het muzikale spektakel begaf een indrukwekkende stoet van meer dan honderd motoren zich op weg naar twee belangrijke bestemmingen: het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en het Martini Ziekenhuis. In deze ziekenhuizen worden dappere kinderen verzorgd die te maken hebben met ziekte en tegenspoed. Als blijk van steun en solidariteit brachten de motorrijders een lading cadeautjes mee, bestemd voor deze dappere strijders.

De aanblik van de lange rij motoren die door de straten van Groningen trok, gevuld met geschenken en een boodschap van hoop, was hartverwarmend.
De glimlach op de gezichten van de kinderen en hun families was onbetaalbaar. Actie Stoomboot toonde wederom de onvoorwaardelijke vrijgevigheid en medeleven van de Groningse gemeenschap.

Dankzij de onbaatzuchtige inzet van de Rotary en de Harley Davidson motorclub uit Groningen werd Actie Stoomboot een groot succes.
Het evenement bracht niet alleen vreugde en vertier, maar ook hoop en steun aan degenen die dat het meest nodig hebben.
Podiumwagen.com is er trots op deel uit te maken van dit prachtige initiatief en kijkt uit naar volgend jaar, wanneer Actie Stoomboot opnieuw zijn sporen zal achterlaten in de harten van velen.
Vanaf de podiumtrailer
Het publiek in Groningen
Sint en Piet
Actie Stoomboot in Groningen op de trailer

Terug naar overzicht