Loopfestijn-Klazienaveen

Het Loopfestijn in Klazienaveen is een jaarlijks terugkerend evenement dat elk jaar groter en groter wordt en zelfs een aantal internationale deelnemers aantrekt.
Het Loopfestijn is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie die hardloopliefhebbers uit alle hoeken van Nederland en zelfs van daarbuiten naar Klazienaveen brengt.

Het programma biedt een viertal verschillende hardlooponderdelen, waaronder de Kidsrun, 10 km, 4 mijl en de halve marathon. Om de winnaars van de verschillende disciplines te huldigen, hebben we ons grootste mobiele opblaasbare podium opgesteld, inclusief een echt erepodium. Op deze manier kunnen de prestaties van de hardlopers op gepaste wijze gevierd en erkend worden.

Natuurlijk kan een hardloopevenement niet zonder een feestelijke afterparty. Elk jaar nodigt de organisatie van het Loopfestijn een regionale band uit om samen met de deelnemers en het publiek een geweldig feest te bouwen na afloop van de hardloop activiteiten. De band zorgt voor opzwepende muziek en creëert een gezellige sfeer waarin iedereen kan genieten en ontspannen na de sportieve inspanningen.

Het Loopfestijn in Klazienaveen heeft zich bewezen als een evenement dat zowel sportieve uitdagingen als plezier biedt. Het trekt niet alleen lokale deelnemers, maar ook hardlopers van internationale allure. Het is een gelegenheid waar mensen samenkomen om hun passie voor hardlopen te delen, nieuwe doelen te stellen en grenzen te verleggen.

Met het opblaasbare podium, de ereceremonie en de bruisende afterparty wordt het Loopfestijn in Klazienaveen een onvergetelijke ervaring voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het verbindt mensen, inspireert hen en creëert een positieve energie die de gemeenschap verrijkt. Het evenement blijft groeien en belooft elk jaar weer een spektakel te zijn waar iedereen naar uitkijkt.
Achterzijde podium opblaasbaar Loopfestijn Klazienaveen
Huldiging van de winnaars van het Loopfestijn Klazienaveen
Draaischamel podiumwagen opblaasbaar in Klazienaveen tijdens het Loopfestijn
Opblaasbaar podium RTV Drenthe in Klazienaveen tijdens Loopfestijn

Terug naar overzicht