Bourgondisch Beilen

Bourgondisch Beilen is al sinds jaren het grootste evenement in Beilen met een muzikaal programma voor elk wat wils.
Op de vrijdagmiddag vindt traditioneel het Preuvenement plaats waar de horeca uit Beilen en omstreken de lekkerste kleine gerechtjes bereid en verkoopt aan de bezoekers.
Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje en lekkere achtergrond muziek.

Op de vrijdag- en zaterdagavond vindt het grote muzikale programma plaats dat door enkele duizenden bezoekers bezocht word met dit jaar op vrijdag de Coverband NOAH en op zaterdag de alom bekende Q-music de foute party.

Voor dit evenement hebben we ons grootste festival podiumwagen XL-61 opgesteld, uitgerust met line-array adapters om ons geluidssysteem van 12 line-array luidsprekers op te hangen. Om ervoor te zorgen dat het stevige basgeluid geen overlast veroorzaakte voor de bewoners in de buurt van het festivalterrein, hebben we 5 clusters van cardoïde subwoofers voor het podium geplaatst waarmee ook de lage tonen keurig binnen de geluidsnormen bleven binnen en buiten het festivalterrein.

Om een indrukwekkende lichtshow te kunnen realiseren, hebben we extra truss beams in het dak van het podium gemonteerd.
Hieraan hebben we een groot aantal beam- en wash-movingheads, blinders, strobes en statische LED-armaturen opgehangen waarmee het podium werd voorzien van een spectaculaire lichtshow.

Voor het vertonen van de logo's van de sponsoren van dit evenement, die natuurlijk zeer belangrijk zijn voor de begroting van dit omvangrijke evenement, hebben we aan de zijkant van het podium een daglicht led wall geplaatst.

Kortom, bij Podiumwagen.com hebben we gezorgd voor de technische hoogstandjes die Bourgondisch Beilen nodig had om een onvergetelijk feest neer te zetten.
Coverband NOAH tijdens Bourgondisch Beilen
Een vol plein tijdens optreden Coverband Noah tijdens Bourgondisch Beilen
Bourgondisch Beilen viert feest in Beilen
Mobiel podium XL-61 met line-array adapters

Terug naar overzicht