Korenfestival Kampen

Wij zijn zeer verheugd om mee te mogen werken aan het welbekende Korenfestival in de prachtige Hanzestad Kampen.
Dit bijzondere evenement wordt elke twee jaar georganiseerd door KCZB, de grootste korenbond van Nederland. Tijdens het korenfestival treden maar liefst 40 koren op in diverse lokale kerken en op grote buitenpodia verspreid door de stad.

Het Korenfestival trekt iedere editie duizenden liefhebbers van korenmuziek, wat resulteert in een gezellige drukte in het historische centrum van Kampen.
De terrasjes rondom de podia waren goed gevuld, waardoor er een levendige sfeer ontstond.

Op drie locaties in Kampen hebben we ons grootste festivalpodium van 61 m² (XL-61) geplaatst, inclusief frontverlichting om een helder zicht op de optredende koren te garanderen. Daarnaast hebben we gezorgd voor een ruime hoeveelheid extra podiumdelen, in de vorm van een korentrap, waardoor elk rijtje van het koor iets hoger staat en goed zichtbaar is voor het publiek.

Naast het leveren van de podia hebben we ook de volledige technische aspecten van het festival op ons genomen in samenwerking met het bestuur van KCZB.
Hierbij zorgden we voor de stroomvoorziening en geluidsversterking, zodat de koren tijdens hun optredens niets tekortkwamen en de doorloop vlekkeloos verliep.

Met trots kijken we terug op het succesvol faciliteren van het Korenfestival in Kampen. Podiumwagen.com is vereerd om een bijdrage te mogen leveren aan dit unieke evenement, waar koren van verschillende genres en stijlen samenkwamen om hun prachtige muziek ten gehore te brengen.
We kijken uit naar de volgende editie van het Korenfestival in Kampen, waar we opnieuw klaar zullen staan met onze professionele podia en technische expertise.

Terug naar overzicht