FC Emmen

Tegen alle verwachtingen in heeft FC Emmen, ook wel door verschillende voetbalkenners het "campingelftal" genoemd, zich zonder nacompetitie weten te handhaven in de Eredivisie.
Dit onverwachte succes zorgde voor een vreugdevolle sfeer op het grote plein voor het stadion, waar spelers en fans samenkwamen om dit heuglijke moment te vieren.

Op het plein hebben wij ons grootste opblaaspodium opgezet, compleet met professioneel licht en geluid, waar RTV Drenthe een live radio-uitzending verzorgde. Tijdens de live radio uitzending werden interviews afgenomen met spelers, stafleden en natuurlijk ook de supporters om hun reacties te delen.

Na de uitzending was het tijd voor een muzikaal programma met DJ Roy en zanger Davey van der Sluis. De stevige beats van DJ Roy vulden de lucht terwijl de menigte volop meedanste en genoot van de feestelijke ambiance. Zanger Davey van der Sluis uit Emmen bracht zijn beste eigen nummers en uiteenlopende covers ten gehore, waardoor het grote plein voor het stadion in Emmen gevuld werd met vrolijke klanken en meezingende spelers en fans.

Het feest op het plein voor het stadion van FC Emmen was een eerbetoon aan de onverwachte prestatie van het team en een kans voor de fans om samen te komen en hun trots te tonen. Het was een moment van samenhorigheid en vreugde, waarin de passie voor voetbal en de liefde voor de club centraal stonden.

FC Emmen heeft bewezen dat ze tegen alle verwachtingen in kunnen presteren en dat ze hun plaats in de Eredivisie waardig zijn. Het succesvolle behoud in de competitie is een bron van inspiratie voor zowel het team als de fans, een herinnering aan de kracht van vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

Terug naar overzicht