EK Wielrennen

Dit jaar vond het Europees Kampioenschap Wielrennen voor de eerste maal plaats in ons mooie Drenthe!
In de periode van 20 t/m 24 september gingen deze Internationale wegwedstrijden in diverse categorien in verschillende plaatsen door de gehele provincie van start om daarna te finishen in Assen en in Emmen.

Op het Raadhuisplein in Emmen hebben wij ons grootste opblaasbare podiumwagen Large in opdracht van de Provincie Drenthe mogen plaatsen voor het in stijl huldigen van de winnaars/winnaressen van de verschillende ritten die als finishplaats Emmen hadden. 

Voor het vertonen van de logo's van de sponsoren van dit unieke evenement, die natuurlijk zeer belangrijk zijn voor de begroting van dit omvangrijke evenement, hebben we aan de achterzijde van het podium een full color achterdoek geplaatst met daarop een fleurig design in de stijl van het EK en natuurlijk de logo's van de sponsoren.
De voorkant van het podium hebben we voorzien van een bijpassende onderrok zodat het beeld helemaal compleet is.

Zeker omdat de media in grote getale op dit unieke evenement afkwam is een professioneel en opvallende aankleding van het podium essentieel voor de uitstraling van uw evenement.

Wilt u ook zo'n ruim en opvallend start of finish podium met optimale exposure voor uw sport evenement en uw sponsoren dan realiseren wij dat natuurlijk graag voor u.
Neem nu contact met ons op voor een geheel vrijblijvend voorstel zodat u ook kunt profiteren van onze podia en onze expertise.

Naast het verzorgen van een representatief podium inclusief professionele aankleding kunnen we ook de complete techniek van uw sport evenement verzorgen qua licht, geluid en beeld zodat u slechts één contactpersoon heeft voor de volledige podium ceremonie en optimaal gebruik kunt maken van de expertise van onze medewerkers.
De huldiging op ons opblaasbare podium large
Ons opblaasbare podium large met achterdoek

Terug naar overzicht