Bork veur Bork

Voor de vierde keer op rij vindt het jaarlijkse muziekfestival Bork veur Bork plaats in het pittoreske Westerbork, waar lokale vocalisten de kans krijgen om hun talenten te tonen aan een groot publiek.
Het festival wordt zoals voorgaande edities gehouden op het ruime parkeerterrein van Restaurant de Turfsteker, dat voor deze gelegenheid is omgetoverd tot een levendig festivalterrein.

Met als doel het stimuleren van lokaal muzikaal talent, wordt dit bijzondere evenement alweer voor de vierde keer georganiseerd.
Op ons opblaasbare podium krijgen de deelnemers de kans om hun vocale kunsten te vertonen aan een enthousiast publiek van meer dan 1000 bezoekers.
Dit jaar hebben we de bekende band "De Moeflons" bereid gevonden om de muzikale begeleiding van de vocalisten op zich te nemen hetgeen de bandleden met veel enthousiasme hebben gedaan.

Om de talenten een echte sterrenervaring te bieden, hebben we gezorgd voor een professioneel geluidssysteem en een aantrekkelijke lichtshow.
Bork veur Bork is een lokaal initiatief waar opkomend talent de kans krijgt om op een echt podium op te treden. Voor velen is dit een unieke ervaring, aangezien ze meestal optreden in kleinere settings of zelfs nog nooit voor publiek hebben gestaan.
Het festival biedt hen de mogelijkheid om zichzelf te laten zien en horen aan een groot publiek, terwijl de bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan muzikale genres tijdens de optredens.

Het succes van Bork veur Bork is voornamelijk te danken aan de betrokkenheid van de lokale gemeenschap en de passie voor muziek van de deelnemers.
Het festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijk evenement in de regio en draagt bij aan het bloeiende muzikale en culturele landschap van Westerbork.
Podium opblaasbaar incl. licht en geluid voor optreden van de Moeflons
Mobiel podium incl. licht en geluid voor BvB 2018  met de Moeflons
Optreden Moeflons in Westerbork
De Moeflons spelen op Bork veur Bork 2018

Terug naar overzicht