Oktoberfest Alteveer

Ieder jaar vindt in Alteveer het alom bekende Oktoberfest plaats in de mega grote tent aan de Riegshoogtendijk waar enkele duizenden feestgangers compleet uit hun dak kunnen gaan tijdens dit feest dat niet onderdoet voor de bij iedereen bekende en beruchte Duitse Oktoberfesten.

Sinds 2 jaar is er voorafgaand aan het Oktoberfest op de vrijdag avond een heuse Mega 90's party waar de bekende artiesten uit die tijd acte de presence geven.
Afgelopen jaar waren daar T-Spoon en de party Animals die de kenmerkende hits uit die tijd wederom ten gehore brachten.

Deze editie werd opgeluisterd door optredens van Nakatomi, Paul Elstak en DJ Stefan Leur die alle bekende en herkenbare deuntjes uit die roemruchte tijd over de bezoekers uitstrooiden en waar de uit die tijd kenmerkende dansjes op gedaan konden worden.

Voor deze tweede editie van de 90’s party mochten we het reusachtige podium weer voorzien van een grote DJ booth met led voorzijde en een videowall in 3 delen achter de booth en sponsor schermen bestaande uit in totaal 24m2 ledschermen, een impossante lasershow met maar liefst 6 RGB lasers, 6 sparkulars voor het vuurwerk effect, 6 Co2 jets en veel, heel veel confetti.

Dit in combinatie met de waanzinnige lichtshow verzorgd door de crew van Showtime maakte dit tot een impossant podium waar voortdurend iets te zien was naast de optredende artiesten en de bezoekers zich geen moment hoefden te vervelen.

Wil je jouw show ook naar een hoger niveau tillen, neem dan nu contact met ons op om te zien hoe we jouw evenement of festival kunnen voorzien van mooie visuals of spectaculaire special effects. 
Onze lasershow op het Oktoberfest Alteveer
Dansend publiek op het Oktoberfest Alteveer

Terug naar overzicht