Gouden Pijl

Ook deze editie van de Gouden Pijl in Emmen hebben we mogen voorzien van de Radio Continu on Tour Show inclusief podium, licht, geluid, beeld en livestream.

Ons grootste festival podiumwagen, de XL-61, hebben we uitgevoerd met line-array adapters voor het inhangen van de line-array speakers en tevens konden we de speakermesh doeken hierin opspannen waardoor het totale aanzicht van het podium nog indrukwekkender werd.
In het podium de nodige rigging gemonteerd voor montage van de full color achterdoeken van Radio Continu en voor het inhangen van een indrukwekkende lichtshow middels beam, spot en wash movingheads, blinders, strobes en highpower led aramaturen.

Aan weerszijden van het podium hebben we een daglicht led videowall van ruim 7 m2 geplaatst waarop de camera beelden en sponsor logo's afgebeeld konden worden.
Om het beeld helemaal af te maken zijn daarbuiten nog eens twee truss towers geplaatst voor montage van extra full color doeken van Radio Continu.
Aan de voorzijde van het podium hebben we een ruime catwalk van maar liefst 12 meter lang geplaatst met afrok om de artiesten dicht bij het publiek te brengen.

Op het podium van de Radio Continu on Tour show kon je dit jaar de volgende artiesten bewonderen: 
Vinzzent, Edwin Bos, Marlous, Marco de Hollander, Lytse Hille, Ancora, Wimmie Bouma, De Esperando's, Evert Baptist, Kevin Paré, Belinda Kinnaer, Pieter van der Zweep, Lucas en Gea, Bert Zwier, Jolanda Zoomer, René Karst, Gaatze Bosma, Marco Schuitmaker, Marlane, Peter Beense en Henk Dissel.
Marco den Hollander op de catwalk voor het podium van Radio Continu
Het Raadhuisplein voor Wildlands Emmen gevuld met 8000 feestende bezoekers
Optreden van De Esperandos op het grote podium van Radio Continu
Radio Continu On Tour Show in Emmen
Met onze confetti kanonnen geef je net dat beetje extra aan je evenement
Vol Raadhuisplein Emmen tijdens de Gouden Pijl Emmen
Ancora op het podium van Radio Continu bij de Gouden Pijl in Emmen
Herman Kaiser van de Esperandos op de catwalk voor het podium

Terug naar overzicht