C'est La Vie

Het C'est la Vie muziekfestival is al jarenlang een bekend evenement in Emmen en de wijde omgeving. Op verschillende locaties in het centrum van Emmen zijn er podia waar diverse artiesten en bands optreden en hun talent laten zien.

Net zoals voorgaande jaren hebben wij opnieuw de volledige technische realisatie van de Radio Continu on Tour Show tijdens C'est La Vie op ons genomen.
Op het Raadhuisplein, vlakbij dierentuin Wildlands in Emmen, genoten meer dan 8000 bezoekers van een 8 uur durend muzikaal programma.
In totaal stonden er meer dan 30 artiesten op het podium die hun grootste hits ten gehore brachten en het plein op zijn kop zetten.

Enkele van de artiesten die optraden tijdens dit festival waren; Arjan Plat, Danny Sulman, Cor Wolters, Jannes, Rick Folkers, De Wannebiezz, Tim Douwsma, Jan Warringa, Danny Heden, Stevan Bloema, De Dikdakkkers, De Havenzangers, Martin Dams, Wir Sind Spitze, Bouke, Roy Raymonds, Jeffrey Kuipers, Jaman, Zware Jongens, Frank van Etten, René Becker, Spang! en Mooi Wark.

Voor dit grootschalige evenement hebben we ons grootste festivalpodium, de XL-61, voorzien van opvallende full colour doeken, een grote catwalk en indrukwekkende zijwanden voor extra exposure. Daarnaast hebben onze technische medewerkers gezorgd voor de volledige technische ondersteuning, waaronder een groot festival line-array geluidssysteem, uitgebreide lichtshow, speciale effecten, monitoring, LED-videowalls, cameraregistratie, livestreaming op de website en Facebook en live uitzendingen op de radio.

We kijken met trots terug op het succesvol verzorgen van het C'est la Vie muziekfestival. Podiumwagen.com voelt zich vereerd om een cruciale rol te spelen in dit spectaculaire evenement, waar muziek en entertainment samenkomen om een onvergetelijke ervaring te bieden aan het publiek. We kijken uit naar de volgende editie van C'est la Vie en staan klaar om opnieuw onze professionele podia en technische expertise te leveren.
Optreden van Jaman op het podium van Radio Continu
De Wannabiez uit Rotterdam
Bouke Scholten op het podium bij Radio Continu
De Dikdakkers op de catwalk van de Radio Continu on Tour show in Emmen
Koning van het levenslied Jannes
De Havenzangers
Tim Douwsma met een kleine fan op het podium van Radio Continu

Terug naar overzicht