Sport

Speciaal voor alle sportieve toepassingen hebben wij het Sport pakket samengesteld, bestaande uit ons opvallende opblaasbare mobiele podium en de benodigde licht- en geluidstechniek voor presentaties.

Ons ruime opblaasbare podium Large geeft u de ruimte voor inzet bij sport evenementen als start en finish podium voor wielerrondes en hardloop wedstrijden, teampresentaties, huldiging winnaars wedstrijd etc.

Het opblaaspodium is voorzien van een krachtige frontlichtset zodat het publiek uitstekend kan zien wat er op het podium plaatsvindt en natuurlijk een professionele geluidset voor versterking van de speaker, presentaties en begeleidende muziek, voldoende voor een publiek van ca. 750 personen. De set is voorzien van draadloze microfoons en diverse afspeel apparatuur zodat het u aan niets ontbreekt.

Indien u op uw evenement veel meer dan 750 bezoekers verwacht kunnen wij de geluidset uitbreiden zodat tot maar liefst 5.000 personen mee kunnen genieten van het programma op het podium.

Naar gelang de toepassing kunt u diverse opties kiezen als op- en afrijramps voor de wielerwedstrijden of ere podia voor de huldiging van de winnaars, maar ook diverse branding opties zijn mogelijk om uw sponsoren optimaal zichtbaar te laten zijn. Full color achterdoek, full color onderrok om het podium of een full color 3-luik op het podium behoren tot de uitgebreide mogelijkheden om uw sponsoren de toegezegde exposure te bieden.

Wilt u ook een professionaliserings slag maken met uw sport-evenement, dan is huren van ons sport pakket voor u de juiste keuze om dit te realiseren.

Offerte aanvragen >
Bij ons huurt u een large podium snel en voordelig
voor uw sportevenement kunt u bij ons een podiumwagen huren
groot podium via podiumwagen.com
Podiumwagen XXL te huur inclusief licht en geluid
Huldiging winnaars wedstrijd op podiumwagen
live muziek op podium langs parcours
Finish setting met boog en podium
podium met oprijramp voor mtb wedstrijd

Sport

Tarieven:

 
Podium + Sport pakket: € 1.495,00
Transport per gereden km: € 0,50
tarieven excl. 21% btw

Specificaties:

 
Omschrijving inzet:  
Toepassing: Sport evenementen
Duur inzet:  1 dag
   
Podium:  
Model:  Opblaasbaar podium Large
   
Geluid:   
Regie:  12-kanaals mengtafel
Microfoons: 2x Shure draadloos
Monitoring: 2x floor monitor
Afspeel apparatuur: cd, usb
Geluidset: basis tot 750 pax
  uitbreidbaar tot 5.000 pax
   
Licht:  
Frontlicht: 4x 1 kW flood
   
Crew:  
Op- en afbouw crew  

Offerte aanvragen >