Modeshow

Voor iedereen die een volwaardige modeshow gaat organiseren in de buitenlucht maar niet eindeloos wil zoeken naar geschikte toeleveranciers hebben wij het uiterst complete modeshowpakket samengesteld.

Het complete modeshow pakket bestaat uit ons opblaasbare mobiele podium Large waarmee u een zee aan ruimte heeft voor uw dressmen en mannequins en een zeer ruime en stabiele catwalk van maar liefst 10 mtr lang en 2 mtr breed met afrok zodat ook grotere groepen tegelijkertijd de kleding kunnen showen.

Het opvallende podium en de catwalk worden vakkundig uitgelicht met een krachtige frontlicht set voor optimale zichtbaarheid en een ruime set high power ledspots om het podium sfeervol op te kleuren voor extra attentiewaarde i.c.m. de transparante vlakken in de podiumkap.

Standaard is in een professionele geluidsset voorzien tot 750 personen publiek, incl. afspeel apparatuur voor muziek en natuurlijk draadloze microfoons voor optimale bewegingsvrijheid en perfecte verstaanbaarheid van de presentator. Indien u meer bezoekers verwacht kunnen wij het geluidsysteem voor u upgraden tot een set met ruim voldoende vermogen voor maar liefst 5.000 bezoekers.
Onze aanwezige ervaren geluidtechnicus staat er garant voor dat de juiste muziek op het juiste moment ingestart wordt en de presentator te allen tijde uitstekend verstaanbaar is.

Naar wens kunt u diverse opties kiezen voor het aankleden van uw modeshow; full color achterdoek in het podium of full color onderrok om de catwalk. Ook diverse decoratie elementen of een professionele daglicht led videowall met camera registratie en live stream op facebook of website behoren tot de uitgebreide mogelijkheden.

Kortom; het ideale pakket voor uw eerstvolgende professionele modeshow op iedere gewenste locatie.

Offerte aanvragen >
Modeshow pakket inclusief podiumwagen, catwalk en aankleding
podiumwagen met catwalk te huur
Compact podiumtrailer snel en voordelig te huren
podiumwagen met catwalk nodig?

Modeshow

Specificaties:

 
Omschrijving inzet:  
Toepassing: Modeshow / miss verkiezing
Duur inzet:  4 uur aaneengesloten
   
Podium:   
Model:  Opblaasbaar podium Large
Catwalk: 10x2 mtr rondom afgerokt
   
Geluid:   
Regie:  24-kanaals digitaal
Microfoons:  2x Shure draadloos
Monitoring: 2x floor monitor
  2x Sennheiser IEM
Afspeel apparatuur: cd, sd, usb, md, cf
Geluidset: basis tot 750 pax
  uitbreidbaar tot 5.000 pax
   
Licht:  
Frontlicht: 6x led fresnel
Tegenlicht: 12x high power led
   
Crew:  
Op- en afbouw crew  
Geluidtechnicus  

Offerte aanvragen >