Dj's en tape-acts

Organiseert u binnenkort een outdoor festival met meerdere DJ's en/of tape-acts en bent u op zoek naar de juiste faciliteiten dan is het DJ en tape-act pakket inclusief podiumwagen de juiste keuze voor u.

Het DJ's + tape-acts pakket bestaat uit ons opblaasbare podium Large welke meer dan voldoende ruimte biedt voor een imposante DJ set en de optredende artiesten.

Het opvallende podium is aan de voorzijde uitgelicht met een krachtige frontlicht set voor optimale zichtbaarheid en een uitgebreide showverlichting met led-spots, movingheads, blinders, stobes en acl-spots voor een spetterende lichtshow. Ook een effectenpakket is natuurlijk voorzien incl. hazer, rookmachine en confetti shooters ter verhoging van de impact van de show.

Standaard is in een professionele geluidset voorzien tot 750 personen publiek die de muziek volledig tot haar recht laat komen ongeacht de muziekstijl. Passend bij de grootte van uw evenement kunnen wij de geluidset upgraden tot een maximaal publiek van ca. 5.000 personen. Van stevig laag tot helder hoog worden strak weergegeven, natuurlijk met inachtneming van de geldende geluidsnormen en de belevingswereld van de bezoekers.

Onze aanwezige ervaren geluidtechnicus is uw waarborg dat de klank altijd optimaal is en de normen niet worden overschreden door het enthousiasme van de DJ's en de optredens van de tape-acts volledig tot hun recht komen.

Wilt u bij uw eerstvolgende evenement ook niets aan het toeval overlaten dan is het DJ's en tape-acts pakket de ideale oplossing voor uw feest.

Offerte aanvragen >
Podiumwagen Sydney te huur, geschikt voor grotere evenementen
makkelijk te huren, podiumwagen Sydney
Radio 538 op het podium
beleef het uitzicht van de dj

Dj's en tape-acts

Specificaties:

 
Omschrijving inzet:  
Toepassing: Optreden tape-acts en dj
Duur inzet:  4 uur aaneengesloten
   
Podium:  
Model: Opblaasbaar podium Large
   
Geluid:  
Regie: 48-kanaals digitaal
Microfoons: 2x Shure draadloos
Monitoring: 2x floor monitor
  2x Sennheiser IEM
Afspeel apparatuur: cd, sd, usb, md, cf
DJ booth: ruime dj boot verlicht
  Pioneer DJM 900 / CDJ 2000 nxs2
  2x floor monitor en mic's
Geluidset: basis tot 750 pax
  uitbreidbaar tot 5.000 pax
   
Licht / effecten:  
Frontlicht: 4x led fresnel
Tegenlicht: 12x high power led
Bewegend licht: 8x movinghead wash/spot
Effect licht: blinders, strobes, acl spots
Effecten: haze, rook en confetti
   
Crew:  
Op- en afbouw crew  
Geluidtechnicus  
Lichttechnicus  

Offerte aanvragen >