Podiumwagen opblaasbaar Small

Om uw evenement te versterken, bieden wij ons unieke, opblaasbare podium Small aan met een netto bruikbaar oppervlak van 18 m². Dit compacte podium valt gegarandeerd op bij elke gelegenheid, of het nu gaat om een optreden, spelshow, presentatie, modeshow of promotieactie.

Onze mobiele podiumwagen is binnen 40 minuten volledig opgebouwd en klaar voor gebruik, op elke locatie naar keuze. Dit zorgt ervoor dat de tijd die nodig is in aanloop naar uw evenement aanzienlijk wordt verkort. Dankzij onze stille op- en afbouwmethoden is het ook mogelijk om de podiumwagen 's nachts op te zetten, zonder overlast te veroorzaken in de omgeving.

Met zijn lage eigen gewicht, compacte transportafmetingen en geluidsarme op- en afbouw, is onze mobiele, opblaasbare podiumwagen Small de perfecte keuze voor gebruik in winkelcentra, evenemententerreinen en locaties met beperkte vloerbelasting of beperkte ruimte.

Het podium kenmerkt zich door een zilveren kap met transparante vlakken, wat zorgt voor een opvallende uitstraling. Bovendien is de kap volledig luchtdicht, waardoor de blower uitschakelt nadat de kap op druk is gebracht.

Vraag nu een offerte aan >

Podiumwagen opblaasbaar Small

Tarieven:

 
Huurtarief 1 dag: € 695,00
Transport per gereden km: € 0,75
  tarieven excl. 21% btw

Specificaties:

 
Breedte: 4.500 mm
Diepte: 4.000 mm
Hoogte:  4.400 mm
Clearance: 2.850 mm
Vloer hoogte: 1.100 mm
Vloer oppervlak:  18 m²
Gewicht: 2.000 kg
Vloerlast: max. 250 kg/m²
  max. 2.000 kg totaal
Daklast: max. 25 kg per oog
  max. 100 kg totaal
Windbelasting: max. 6 Bft
Benodigde stroomaansluiting: 230V-16A
Op- en afbouwtijd: 40 minuten

Basis uitrusting:

Zilveren podiumkap PVC klasse M2 (brandvertragend)
Zwarte antislip podiumvloer
1x trap aan zijkant podium
Zwarte afrok rondom gehele podiumwagen

Vraag nu een offerte aan >