Podiumwagen Festival M-30

Maak kennis met onze Podiumwagen M-30: een compacte podiumwagen tijdens transport, maar eenmaal uitgeklapt transformeert het in een ruim, mobiel festivalpodium. Ideaal voor evenementen en kleinere festivals.

De Podiumwagen M-30 heeft een indrukwekkend vloeroppervlak van 30 m² en een hoogte van 3,5 meter, wat een perfecte setting biedt voor diverse optredens. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat dit mobiele podium binnen 90 minuten volledig operationeel is op de door u gewenste locatie en tijd. Dit beperkt de totale doorlooptijd van uw evenement aanzienlijk.

Het geluidsarme ontwerp maakt het mogelijk om het podium zelfs 's nachts op te bouwen, zonder overlast te veroorzaken voor omwonenden. Zo bieden we maximale flexibiliteit en kunnen we ons aanpassen aan uw planningseisen.

Ondanks zijn ruime afmetingen heeft de Podiumwagen M-30 een laag eigen gewicht, waardoor deze zelfs inzetbaar is op locaties met een beperkte vloerbelasting of beperkte ruimte. U krijgt nog steeds een volwaardig festivalpodium, geschikt voor elk evenement.

Daarnaast is de Podiumwagen M-30 aanpasbaar aan uw specifieke wensen, met opties zoals line-array adapters voor geluidssystemen, truss beams voor showverlichting, en diverse mogelijkheden voor reclame-uitingen met behulp van doeken en banners.

Kies voor de Podiumwagen M-30 voor een veelzijdig, efficiënt en op maat gemaakt podium voor uw evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie en til uw evenement naar een hoger niveau.

Vraag nu een offerte aan >

Podiumwagen Festival M-30

Tarieven:

 
Huurtarief 1 dag: € 650,00
transport per gereden km: € 0,75
  tarieven excl. 21% btw

Specificaties:

 
Breedte: 6.800 mm
Diepte: 4.400 mm
Hoogte: 4.600 mm
Clearance voor/achter: 3.500 mm / 3.250 mm
Vloer hoogte: 1.000 - 1.300 mm
Vloer oppervlak: 30 m²
Gewicht: 2500 kg
Vloerlast: max. 200 kg/m²
  max. 1.500 kg totaal
Daklast: max. 75 kg per punt
  max. 300 kg totaal
Windbelasting: max. 6 Bft
Benodigde stroomaansluiting: 230V-16A
Op- en afbouwtijd: 90 min.

Basis uitrusting:

Zwarte windgaas doeken 2/3 rondom
Zwarte antislip podiumvloer
1x trap aan zijkant podium
Zwarte afrok rondom gehele podium


Vraag nu een offerte aan >